maandag 3 augustus 2009

En hoe nu verder

Sinds we terug zijn, zijn we meteen aan de slag gegaan om alle benodigde papieren te verzamelen zodat we ons dossier zo spoedig mogelijk kunnen versturen naar de Canadese ambassade in Berlijn.
We hopen dat eind deze week klaar te hebben, zodat we het begin volgende week daadwerkelijk kunnen versturen.
Morgen maak ik gewaarmerkte kopieën van Bert zijn diploma's en die breng ik daarna naar een beëdigd vertaler.
Verder zijn alle formulieren zo goed als klaar.
Bij het zoeken naar formulieren ed. kwam ik deze site nog tegen: http://www.clubrunner.ca/Data/6330/1059/html/64122/07_10_09.pdf
Best lollig om zo je (verkeerd gespelde) naam tegen te komen!

Wat betreft deze blog; hier wordt het weer rustig. Ik zal alleen wat melden als er daadwerkelijk iets te melden is over onze aanvraag. Het zou goed kunnen dat het vanaf volgende week weer stil is voor een paar maanden. Het is dan nl. weer wachten op een bericht of onze aanvraag goed gekeurd wordt en hoelang dat gaat duren durft niemand te zeggen.

Het was leuk om zo intensief de blog bij te houden, leuk om reacties te krijgen, ook nu we weer terug zijn.
Het is erg leuk om steeds weer te horen van mensen dat ze met veel plezier onze blog hebben gelezen. Ik heb geen idee hoeveel mensen hem lezen, maar het zijn er behoorlijk wat! Bedankt iedereen voor het meelezen en meeleven!

Heb je de kans om eens voor langere tijd weg te gaan, doe het, het is echt een aanrader!!

Eenmaal in Canada zullen we vast weer intensiever onze blog gaan bijhouden, maar ja dat is nu nog even een droom....

Deze maanden zijn geweldig geweest, het heeft ons gevoel gesterkt, we hebben het heerlijk gehad als gezin en we hebben intens genoten van alles en iedereen...