vrijdag 18 juni 2010

Een nieuwe dag, nieuwe ervaringen...

Vandaag zijn we naar Mount Royal geweest.
Een berg is het niet, het is meer een flinke heuvel met een prachtig park.

Het was een leuke rit om er te komen. Eerst met de metro (de meiden helemaal enthousiast want we moesten zelfs overstappen!!!) en toen met de bus. Het feest was compleet voor de meisjes.

Daarna heerlijk gewandeld door het mooie park en de 'berg' beklommen. Onderweg kwamen we een paar nieuwsgierige eekhoorntjes tegen die graag gevoerd wilden worden.
Boven hebben we het mooie uitzicht over de stad Montreal bewonderd en toen zijn we weer naar beneden gelopen.

Na een busrit in het centrum uitgestapt en daar na de lunch een winkelstraat doorgelopen. Toevallig was er een festival oid. aan de gang en was de straat afgesloten en stonden er overal kraampjes met kleding, sieraden en eten ed. Erg gezellig en leuk om zo wat sfeer te proeven van het leven in Montreal.


Na een lange wandeling weer de metro ingedoken en weer terug gegaan naar het appartement. Het is werkelijk prachtig weer en als het goed is blijft dat de komende dagen ook zo!
Bert, Eva en Julia komen net terug van de supermarkt en ze genieten met volle teugen van het openbaar vervoer. Wandelend en met de bus heen en met de metro weer terug, terwijl het toch echt lopend prima te doen is!