vrijdag 3 juni 2011

Het is zomer!

Eindelijk is daar dan echt de zomer en meteen in volle glorie.

Zondag was het heerlijk warm en werden we uitgenodigd om bij de buren een duik in het zwembad te nemen. De meiden zijn er de hele middag niet meer uit geweest. Ze vonden het heerlijk en de hond die rondjes rond het zwembad bleef rennen en het speelgoed uit het zwembad haalde zorgde voor extra veel plezier.


De relatie met de buren is gelukkig helemaal goed gekomen. We hebben er echt leuke buren aan.

Dinsdag was de gevoelstemperatuur 41 graden. Erg warm dus, maar wel lekker. Het is een wat vochtigere warmte die helemaal om je heen valt. Prima als je niks hoeft te doen, maar helaas voor Eva moest er 's avonds toch gevoetbald worden. Het was hun eerste training, de velden waren steeds te nat geweest. Dat betekende echter dat ze geen training hadden maar dat ze meteen een wedstrijd hadden. Eva had geen idee wat 'defense' was en had natuurlijk ook nog nooit gehoord van op positie spelen, maar ze deed heel leuk mee. Na vijf minuten was haar hoofd bijna paars van de hitte, maar ze zette heel goed door.
In haar team zitten een paar meisjes die al voor hun derde jaar voetballen en dat was te zien! Uiteindelijk hebben ze de wedstrijd met 5-4 gewonnen. Helaas voor hen was dit een oefenwedstrijd en telt hij dus niet mee.
Eva vond het gelukkig erg leuk. Volgende week de eerste wedstrijd die wel mee gaat tellen. Ik ben benieuwd hoe ze het er van af gaan brengen!

Verder voor mij een lekker sociaal uurtje. Ik ken een aantal mensen uit het team van Eva, dus dat maakt het wel gezellig. Lekker een stoel mee en kletsen maar :)

Inmiddels is het wat afgekoeld en blijft het nu zo rond de 22 graden met een mooie blauwe lucht, met een enkele uitschieter naar boven. Heerlijk weer dus!