woensdag 26 oktober 2011

Een zoon!

Nee jullie hebben niets gemist, maar we hebben gedurende anderhalve week een zoon in huis gehad! En meteen maar een tiener, zodat we daar alvast wat mee kunnen oefenen.

Nu (dat is zijn naam) komt uit Thailand en woont gedurende dit schooljaar in Stratford. Hij is een uitwisselingsstudent. Zijn gastgezin ging op vakantie en hij kon niet mee en dus is hij anderhalve week onze gastzoon geweest.

Wat was dat leuk! Nu is een ontzettend leuke lieve jongen die uren met de meisjes spelletjes aan het spelen was (ook heel fijn voor mij, lol) en meteen klaar stond in de keuken als ik ging koken om te helpen.
Voor Bert dan eindelijk een andere ' man' in huis en dat heb ik geweten. Jackass werd gekeken (dat kijkt Bert nooit omdat ik het echt vreselijk stomme humor vind) en zo rolden er twee jongens over de grond van het lachen. Ook werd prison break gekeken (zelfde reden) en is Bert nu zo verslaafd aan de serie dat hij het nu nog steeds kijkt.

Nu wilde alles proberen en zo heeft hij aardig wat Nederlandse dingen gegeten. Hij vond beschuit echt heerlijk en het is maar goed dat we die hier goed kunnen kopen want hij at ze in grote hoeveelheden. Hij wilde ook graag wat Nederlands leren en dat lukt hem ontzettend goed.


Eva en Julia vonden het erg leuk om een grote broer te hebben en ze waren dan ook in tranen toen Nu weer naar zijn eigen gastgezin ging. Nu vond het ook jammer en dus is hij hier regelmatig te vinden.