zondag 10 april 2011

Bijna klaar voor het sportieve zomerseizoen

Gisteren hebben 's middags gewinkeld, want het zomerseizoen voor de buitensporten staat voor de deur en dus moest er nog het e.a. gekocht worden!

We zijn prima geslaagd.

Eva heeft geweldig stoere voetbalschoenen (met de nodige roze accenten ;) ), scheenbeschermers, tennisschoenen, een tennisracket en natuurlijk roze tennisballen gescoord. Het zwempak hadden we vorige week al gekocht.
Eva krijgt het druk deze zomer met zwemmen in het zwemteam, voetballen bij de voetbalclub en tennissen.

Julia heeft ook een mooi tennisracket gekregen en mooie roze tennisballen. Julia gaat deze zomer zwemmen en tennissen.

Samen hebben ze nog een prachtige roze voetbal gekregen. In de tuin werd gisteren al heerlijk geoefend.

Wij hebben voor ons zelf ook nieuwe rackets gekocht (en gele ballen ;) ) want ook wij gaan tennissen. De tennisbaan ligt hier vlakbij, dus we hopen het tennis weer wat op te pakken.

Bert heeft nog een fiets nodig, maar hier zijn de mensen toch aanzienlijk kleiner en het is dus best lastig om een fiets met de juiste framemaat te vinden. Dat wordt dus nog even verder zoeken!

We zijn helemaal klaar voor het buitenseizoen. We moeten nog wel even geduld hebben want voetbal en tennis begint in mei en het zwemteam begint pas in juli.

Een geslaagd winkeluitje dus!

's Avonds kwam de oppas en zijn we naar een verrassingsfeestje voor Kristin geweest. Erg gezellig en weer veel nieuwe mensen leren kennen!
De meiden hadden het uitstekend getroffen met de oppas. Als je werkt bij Mc. Donalds en ook nog een barbie-film mee neemt als je komt oppassen dan scoor je wel hoog op de lijst van favoeriete oppassen. LOL