maandag 25 april 2011

Eieren, eieren en nog eens...

eieren.

Dit weekend was het pasen en dat hebben we natuurlijk gevierd.
Zaterdagochtend was er paaseieren zoeken in het park en daar zijn we naar toe geweest. Zoeken was niet echt nodig want de eieren lagen op enorme bulten klaar.


De buit
's Middags zijn we vertrokken naar Mildmay en daar hebben we een hele gezellige tijd gehad. Derek, Sharon, Jess, Matt, Jill en Mark bleven allemaal slapen (en wij ook) dus het was een gezellige drukke boel in huis!
's Middags hebben we de verjaardag van grandma Grace gevierd. Toen waren ook de twee dochters van Wayne aanwezig met partners en kinderen, dus een drukke boel voor een dame van 102!

102!

Gezellig met zijn allen gegeten en de meiden werden weer prima vermaakt. Vooral hond Maya was weer een enorm succes. De meiden bleven hem knuffelen en de hond bleef maar achter ze aan lopen. Erg lief.

Derek had een nieuw kapsel nodig volgens Eva.


Het huis van Janice en mijn thuis voor vier maanden

De volgende ochtend gingen de meiden eerst eieren zoeken in huis. Dit keer had de paashaas de eieren binnen verstopt, want anders zouden de dieren de eieren weleens op kunnen eten voordat ze gevonden waren.



Daarna hebben we ontbeten met Hughy, Conny and Kari in een restaurant. Erg gezellig en super om ze weer te zien.


Daarna zijn we naar het park in Mildmay gelopen want ook daar was het eierzoeken en de duckrace.



Ze mochten allemaal één ei opzoeken en deze inruilen voor een chocolade paashaas. Ook de paashaas was aanwezig, maar volgens Eva was dat absoluut niet de echte, maar was het gewoon een verkleed persoon ;)




De duckrace wordt ieder jaar in Mildmay gehouden. Je kunt dan een lot kopen en dat lot hoort bij een eendje. Er zijn natuurlijk prijzen te winnen, maar het is vooral leuk om de eendjes te zien 'zwemmen' in de rivier.



's Middags zijn we nog langs Glen en Sandra geweest en nog even snel langs Hughy en Conny gereden.

Al met al een heerlijk paasweekend!