woensdag 14 september 2011

Julia's verjaardag

Julia was jarig en werd 5! Ze had er erg naar uitgekeken en ze voelde zich de hele dag ontzettend jarig. Het was een erg leuke dag.
's Ochtends kadootjes en ontbijt op bed en meteen skypen met Anne. Gedurende de dag werd er veel geskyped en dat vond Julia echt erg leuk.
's Ochtends hadden we nog een feest van het zwemteam, want ze hadden de grote bokaal gewonnen omdat ze het beste zwemteam van de regio waren!
En dus werd er gezwommen en gegeten. Julia mocht meedoen en het hele zwemteam heeft zelfs voor haar gezongen!

's Middags kwam er bezoek. Een eerste kinderverjaardag zonder de familie (Eva's verjaardag hadden we nog in Nederland gevierd) dus we waren wel benieuwd hoe dat voor haar zou zijn. Het bleek prima te gaan.
Mijn gastmoeder, gastzus en haar baby kwamen, de buren, een vriendin van mij met dochter en nog een vriendin met dochter (en tevens vriendinnetje van Julia) en zo hadden we het huis toch nog gezellig vol!
Julia had een roze marble-taart besteld bij mij en natuurlijk kreeg ze die. Helaas vergeten een foto te maken, maar hij was goed gelukt!

Volgende week gaat ze op school haar verjaardag nog vieren en eind september willen we haar kinderfeestje gaan vieren.

Hier was ze nog 4:


Een toen was ze ineens 5!

Lily komt een verjaardagslik geven









Skypen met Anne




Voor iedereen die aan Julia gedacht heeft, heeft gebeld of geskyped; heel erg bedankt! Julia vond dat echt heel erg leuk en bijzonder!