maandag 12 december 2011

Sinterklaas!!!

Op 5 december werd er op de deur geklopt en stond er tot groot plezier van de meiden (en ook van ons) twee grote zakken met kado's bij de voordeur.

Een hele gezellige middag werd het, met leuke gedichtjes (heerlijk Eva kunnen plagen met de Bieber fever en ze kon er nog smakelijk om lachen ook!) en leuke kadootjes. Opa Ed en Oma Marina kwamen er op skype gezellig bij en vierden zo Sinterklaas met ons mee. Oma nam het wel heel letterlijk want tijdens het skypen zat ze op haar gemak haar chocoladeletter op te eten!
Zo konden ze ook zien dat die Sint en Piet een geweldig leuk kado hadden geschonken, nl. een dvd-speler die ook Nederlandse dvd's kan afspelen. 's Avonds hebben de meiden heerlijk Nijntje zitten kijken :)


De meiden waren ontzettend blij met hun kado's. Eva kon bij het zien van haar nieuwe zwempak niet wachten en wist niet hoe snel ze haar kleren wel niet uit moest doen. Julia had de nacht ervoor al lopen dromen van een chatimal, dus toen ze die uitpakte was ze in een keer klaar.




Wat een heerlijke, gezellige tijd is Sinterklaas toch! Nu in vaart door naar de kerst. De booms staat, nu nog kadootjes kopen!