zaterdag 21 februari 2009

De duimen draaien

Vanmorgen om 5.30 ging de wekker... De 'gevreesde' dag was aangebroken, de dag van het IELTS-examen.
Bert heeft ontzettend zijn best gedaan om zich zo goed mogelijk voor te bereiden. 's Avonds maakte hij oefentesten, overdag luisterde hij in de auto naar engelse luisterboeken en als hij nog een momentje tijd had las hij een engels boek. Nu maar hopen dat het ook resulteert in een goed resultaat!

Gisteren hebben de meiden prachtige kaarten gemaakt om te zeggen dat ze trots op papa zijn en dat we hem veel succes wensen. Het hele huis leeft dus met Bert mee.

De duimen draaien en we gaan maar vol spanning wachten op een bericht van Bert aan het eind van de middag. Helaas duurt het tien dagen voordat we de uitslag krijgen, dus we mogen ons geduld wederom even oefenen.
Daarna zullen we ons druk bezig gaan houden met het invullen van de benodigde papieren voor de visum-aanvrag en het aanvragen van oa. geboorteaktes, referentiebrieven in het engels.

Inmiddels zijn de visitekaartjes van Bert gearriveerd. Hiermee kan hij straks, met zijn cv, langs de bedrijven in de hoop dat hij een baan aangeboden krijgt.

Het komt steeds dichterbij!!