zondag 8 februari 2009

Wat een goede dag vandaag!

Na de ontzettende leuke emigratiedag (zie ander bericht van vandaag) hebben we nog meer goed nieuws! We hebben een slaapplek voor de maanden mei en juni!!!!
Ik had vrijdag een advertentie geplaatst en gisteravond kregen we een mailtje van mensen dat ze wellicht iets voor ons hadden. We hebben meteen terug gemaild en vandaag stond er een bericht op ons antwoordapparaat. We hebben ze net terug gebeld, een goede oefeing voor Bert voor zijn test over twee weken, en het blijken mensen te zijn met een bed and breakfast net buiten Stratford.
Ze hebben een guesthouse met eigen keuken en badkamer ed. en een kleiner guesthouse in het grote huis. Beide guesthouses zouden groot genoeg zijn voor ons viertjes. De prijs was goed te betalen en dus hebben we meteen geboekt voor beide maanden.
Deze mensen zijn van oorsprong Nederlands en ze kon nog prima Nederlands, maar het gesprek werd keurig in het Engels gevoerd, oefenen als je kunt oefenen zal Bert wel gedacht hebben.

Zo, een hele opluchting voor mij. Bert was er zeker van dat we wel iets zouden vinden, ik kneep hem stiekem al wel een beetje, maar nu dus weer iets wat we kunnen afstrepen.

We gaan tevreden en opgelucht slapen straks. Nog twee en een halve maand!!