maandag 9 februari 2009

En de vaart zit er in!

Na de vruchtbare dag van gisteren zijn we in hetzelfde tempo doorgegaan en hebben we vandaag veel geregeld. Eva was op school en Julia, die weer ziek is, lag op de bank te slapen. Een prima dag dus om allerhande dingen te regelen, want er moet veel geregeld worden voordat we drie maanden weg kunnen.

Zo hebben we een global traveller reisverzekering afgesloten want voor een gewone reisverzekering zijn we te lang weg. Verder ook meteen maar een doorlopende annuleringsverzekering afgesloten en hebben we een nieuwe creditcard aangevraagd met daarop een goed bestedingslimiet.

Voor het rijden in de auto van Wes hebben we een verklaring met schadevrije jaren van onze verzekering nodig en die hebben we aangevraagd. Nu maar hopen dat ze mee willen werken.
Verder nog wat andere zaken uitgezocht: hebben we een internationaal rijbewijs of gaan we toch voor de echtheidsverklaring van de RDW, of moeten we beide maar doen? Daar zijn we dus nog niet over uit.
Ook hebben we visitekaartjes voor Bert gemaakt en besteld zodat hij die straks bij al die welwillende bedrijven die hem banen gaan aanbieden kan achter laten.
Je moet blijven dagdromen ;)