maandag 13 december 2010

Eva in the spotlight...

en daar moet ze nog wat aan wennen!

Eva had deze week twee optredens. De eerste was in haar klas, waar alle ouders uitgenodigd waren om te komen kijken naar een toneelstukje wat ze ingestudeerd hadden in het Frans. Er waren behoorlijk wat ouders en het was erg leuk. Al begrepen we werkelijk niet waar het toneelstukje overging, het was leuk om te zien hoe ze bezig zijn met de Franse taal.
Voor Eva haar eerste 'optreden' in een ander land in een andere taal en ze was duidelijk erg zenuwachtig. Maar oh wat waren we trots. Ze stond haar tranen te verbijten en zei (al moet je wel heel goed luisteren om het te kunnen horen) haar zinnen netjes in het Frans.



Daarna nog een liedje en Eva was daar wat afwezig geloof ik ;)


De vuurdoop had ze gehad en de volgende dag mocht ze optreden met het koor. Al een stuk minder gespannen, maar duidelijk nog niet echt de liedjes machtig ;) Maar ook nu weer heel trots op haar, want ze doet het maar wel even allemaal en dat na bijna vier weken school!

Het optreden op de arts-night was met het koor van de onderbouw en Eva heeft nu drie keer mee geoefend.
De arts-night was georganiseerd door school in samenwerking met een aantal kunstenaars uit Startford. Je kon twee workshops volgen. Stratford is bekend om zijn kunst en cultuur en het speelt dus best een grote rol in het dagelijkse leven van veel mensen hier.
Wij hebben de workshop dance gedaan en daarna de workshop crafts (dansen en knutselen). Erg leuk was vooral de wokshop crafts. Hier kon Eva een fotoboekje maken.


Na de workshops was het tijd voor het optreden: