donderdag 16 december 2010

Helemaal vergeten: Sinterklaas!

Sinterklaas zijn we niet vergeten hoor, maar ik werd er gisteren door Jeroen opgewezen dat er nog niets over Sinterklaas op de blog stond. Stom, helemaal vergeten, want gevierd hebben we het zeker!

Na het schaatsen 's middags kwamen we binnen en stonden er ineens heel veel kadootjes in de gang! De meiden waren door het dolle heen, want de nacht ervoor had een Piet al de kamer versierd en lagen er lekkere dingen op de tafel en nu met alle kado's was het echt feest!

We hebben gezellig gedichtjes gelezen en kadootjes uitgepakt. We waren niet eens met zijn viertjes want tijdens onze Sinterklaasviering logden mijn ouders in om te vragen of Sinterklaas ook was geweest. Troffen zij het even, we waren nog bezig en zo konden ze via skype het gezellig mee vieren met ons. Helaas kunnen we over skype nog geen pepernoten versturen, maar alle kadootjes werden voor de camera uitgepakt en de gedichtjes voor de camera gelezen. Erg leuk en zo konden opa en oma gezellig mee genieten!

Een impressie:

De zak(ken) met kadootjes:


Een microfoon voor bij haar karaokeset. Nu heeft ze twee microfoons en kan ze gezellig samen met een vriendinnetje mee zingen op de muziek :)


Julia in haar nieuwe lievelingskleding ;)


Kadootjes van Pieten Jeroen en Lilian (heel erg bedankt!!!)


Twee filmpjes:

Let vooral ook op Julia



En de sneeuwschep in gebruik:



Ondanks dat het best vreemd was om het dit jaar zonder alle familie te vieren, hebben we toch een hele leuke dag gehad. Eerst lekker geschaatst en daarna rustig pakjes uitgepakt onder het genot van warme chocolademelk en veel pepernoten. Het was dit jaar erg prettig dat de chocoladeletters en de pepernoten al zo vroeg in de winkels lagen. Volgend jaar moeten we maar wat laten opsturen, al hebben we nu best een lekker recept om zelf pepernoten te maken gevonden en uitgeprobeerd!