zondag 3 juli 2011

De laatste dagen op school

waren hele drukke dagen!

Beide meiden gingen zwemmen met school, Julia ging picknicken met haar klas, Eva een dag naar de bieb en een ijsje eten in de zaak waar Justin Bieber ook zijn ijsjes eet (en dat is op deze leeftijd blijkbaar hele belangrijke informatie), ze hadden beide nog een zwemfeestje na schooltijd en ik vergeet vast nog een aantal zaken.
Voor de zaterdag waren we uitgenodigd voor een feest om alvast de zomer en Canada Day te vieren. Daar zijn Bert, Eva en Julia heen geweest. Het was een groot feest met veel spelletjes een grote bbq en een groots vuurwerk 's avonds.

Aangezien ik die dagen er niet was, zijn er geen foto's genomen helaas...

De meiden hebben het ontzettend leuk gehad en ze hadden uitstekende rapporten. Eva scoorde B's en A's (een B- is dat je de provinciale norm gehaald hebt en alles daarboven is dus boven de norm). Prachtig om te zien dat Eva na zeven maanden onderwijs in Canada op alles prima scoort. Op Engels lezen en schijven en Frans lezen en schrijven scoort ze zelfs alleen maar A's!

Bij Julia nog geen scores maar een prachtige beschrijving over hoe ze in de klas functioneert en dat ze zich ontzettend goed heeft ontwikkeld.

Wij zijn trots! Nu bijna 10 weken vakantie!