zondag 24 juli 2011

Opa en oma op bezoek!

Mijn ouders zijn nog een keer een week op bezoek geweest. Dit was na hun reid door een deel van Canada. Nadat ze veel regen en koude temperaturen hadden, was het bij ons heerlijk bij komen van de reis. We hebben al weken temperaturen van boven de 25 graden en vaker meer richting of boven de 30 dan de 25. Heerlijk dus!

Deze week hebben we niet heel veel gedaan. We zijn eigenlijk de hele tijd in de buurt gebleven. Sommige dagen was het te warm om echt wat te ondernemen en mijn ouders hadden er ook weinig behoefte aan. Ze vonden het al prima om lekker mee te draaien in ons leven.

Eindelijk was de bbq aangesloten (eerst moest de airco op een andere plek gezet worden en een gasleiding omgelegd worden) en dus kon er eindelijk gebbqt worden!




Verder heeft mijn vader Eva deze week twee keer een wedstrijd zien voetballen. De eerste wedstrijd bakten ze er weinig van. De verdedigers waren meer gezellig aan het kletsen dan aan het opletten en zo werd de eerste wedstrijd van het seizoen verloren. Twee dagen later stonden de meiden er weer actief bij en wonnen ze weer met gemak en scoorde Eva haar eerste doelpunt! Tot nu toe (en we zijn bijna aan het einde van het seizoen) hebben ze één wedstrijd gelijk gespeeld, één verloren en verder alles gewonnen. 6 Augustus spelen ze de finale!

Dinsdag hebben we 's middags bij vrienden bij hun zwembad doorgebracht en zaterdag hebben we hetzelfde gedaan bij andere vrienden.

Op vrijdag hebben we een bezoekje gebracht aan Janice. Het was 16 jaar geleden dat mijn ouders bij haar thuis waren geweest, dus heel bijzonder om er weer te zijn.
Janice had heerlijk gekookt en vooral een lekker toetje gemaakt. De meiden mochten helpen om het toetje af te maken. Na het eten kwamen Jill en Mark en Aidan langs en ook de ouders van Mark kwamen even langs. Zij komen oorsponkelijk uit Nederland en dus konden mijn ouders even Nederlands spreken!


Deze week hebben we ook de Shakespeare gardens bekeken, daar waren we zelf nog niet aan toegekomen.



Op zondag zijn we naar de paardenraces geweest. Hier waren naast de paardenraces ook activiteiten voor kinderen. Er was een goochelaar die Eva uit het publiek trok, er werd geschminkt en zo waren er nog wat dingen. Het was erg heet, dus het was vooral in de schaduw blijven.



Maandag moesten opa en oma weer naar huis. Eindelijk op weg om Martijn te zien. De meiden waren erg overstuur maar gelukkig was dat snel over. Afscheid nemen blijft moeilijk, ook voor ons.

Het was fijn dat mijn ouders weer geweest zijn. Ze hebben ons leven hier meegemaakt en ze begrijpen volgens ons helemaal waarom we hier zijn komen wonen en zien dat we hier erg gelukkig zijn en dat is erg fijn.