zondag 24 oktober 2010

Laatste dag school

En toen was de laatste dag van school een feit en moesten de meisjes afscheid nemen van hun vriendjes en vriendinnetjes. Wat een afscheid hebben de meisjes gehad! Geweldig! De leerkrachten hebben echt hun best gedaan om er een onvergetelijk afscheid van te maken.

Om 10.00 zijn we bij Eva in de klas geweest en nam Eva afscheid.



Daarna mochten ze de klassen rond om de traktatie aan de leerkrachten te geven en daarna was er afscheid in de klas van Julia.



De beide meiden kregen een geweldig leuk en origineel kado. Ze kregen beide een dekbedovertrek waar alle klasgenootjes een mooie tekening op hadden gemaakt.
Echt ontroerend, wat een mooi kado!

De laatste keer uit school:



Eva en Julia zijn echt ontzettend blij met de dekbedovertrekken. Jullie begrijpen vast wel waar ze vanaf toen onder hebben liggen slapen :)


Julia heeft ook nog een map gekregen waar alle klasgenootjes een knutsel/ tekening in hebben gemaakt. Julia vindt de map geweldig. Ze neemt hem overal mee naar toe.
De dames hebben ook nog een klassefoto gekregen.

De meiden hebben getrakteerd op wereldbolletjes (incl. puntenslijper) met ons adres en een fotootje van zichzelf. De kinderen vonden het volgens mij erg leuk.


Het afscheid ging zonder traan en met een lach. Wat fijn dat het zo'n afscheid kon zijn!

Lieve leerkrachten en kinderen van de Tille: heel erg bedankt voor het mooie afscheid. We zullen nog vaak denken aan de mooie tijd op deze school!