woensdag 5 januari 2011

Bezoek!!!!

En toen was de dag daar dat mijn ouders kwamen! De meisjes hadden er al tijden naar uitgekeken en hadden zelfs welkomstkadootjes gemaakt voor opa en oma.

Ze kwamen pas om 21.00 aan, maar toch allemaal naar het vliegveld gegaan, want een ontvangstcommittee is wel zo leuk natuurlijk! Toen Eva en Julia hoorden dat ze mee mochten maar dat we wel midden in de nacht thuis zouden komen, hadden ze zelf bedacht om dan maar in pyama te gaan.

En zo vertrokken we met twee meisjes in pyama onder lekkere dekentjes in de auto, een bak vol zelf gemaakte muffins en drinken voor de hongerige en dorstige reizigers naar Toronto.

Daar kwamen we prima op tijd aan en doordat papa en mama met een binnenlandse vlucht aankwamen konden we op een heel rustig stukje wachten. Door deze uitgang kwamen alleen de binnenlandse vluchten.

Het was wel even wachten en dan krijg je deze plaatjes:



De knutsels van Julia. Toch knap geschreven voor een meisje van 4 :)






En Eva's knutsels:



Helaas geen foto's van wat er in zat.

Het vliegtuig is geland, ze zullen nu wel komen en de meiden waren ineens weer vol energie, tot groot vermaak van andere wachtenden.



Daar zijn ze!



We hebben een prima terugreis gehad en eenmaal thuis werden de koffers van opa en oma gedeeltelijk leeggehaald. Tijd voor kadootjes!


Boekjes


Drop!!!


En Sinterklaas was ook nog bij opa en oma langs geweest!

Al met al een prima weerzien!