donderdag 31 maart 2011

Een drukke week

Deze week hebben we een nogal drukke week. Bert is nog even aan het werk bij California Closets maar het einde komt in zicht. We zijn druk bezig met brainstormen over website, logo ed. Een naam hebben we al, zodra hij geregistreerd is zullen we hem kenbaar maken!

Een verder dus een hele drukke, maar erg leuke week.

Zaterdag zijn we naar een home show geweest. Ik zal hier later nog wat foto's van laten zien. Het was best leuk (voor zo'n beurs, ik ben niet een enorme bouwbeursliefhebber, het duurt altijd zo lang als je met iemand bent die het wel erg leuk vindt ;) ) en Bert heeft weer goede contacten opgedaan!

Zondag hebben we eerst oma gebeld want ze was jarig. Helaas was ons kadootje nog niet gearriveerd, maar zo waren we er toch even bij.
Daarna zijn we gaan winkelen, want de dames hadden nieuwe zomerkleding nodig. Dit keer zijn we naar een winkelcentrum in Waterloo gereden en zijn daar uitstekend geslaagd. Voor de meiden heerlijke zomerse jurkjes en nieuwe zwempakken. Laat de zomer maar komen!

En dan volgt nog de rest van de week. Maandag had Julia voor het eerst zwemles in een nieuwe groep want ze mocht naar een nieuw niveau. Dat ging echt prima. Heerlijk om te zien dat ze er zoveel plezier in heeft! In deze groep zit ook een meisje dat in de andere groep 3 zit en dus Eva goed kent.
Haar moeder had ik al een keer gesproken op het schoolplein en nu kunnen we het half uurtje wachten mooi vullen door gezellig te kletsen.

Dinsdagavond hadden we banquet van het schaatsen. Iedereen was uitgenodigd om te komen en om zelf iets te eten mee te nemen (pot luck dinner noemen ze dat). Erg leuk en lekker (vooral de toetjes!).
Vandaag zijn we na het eten naar de Avon school gereden want daar hadden ze een nutrition fair. Een soort markt over eten en bewegen ed. Een van de balletscholen gaf workshops voor kinderen en de meiden maakten daar graag gebruik van. Verder waren er spelletjes te doen en was er vooral ook veel te proeven. Er stonden allemaal lokale bedrijven hun etenswaar aan te prijzen. Erg lekker!

Morgen hebben we helemaal een drukke dag. Ik ga 's ochtends met Julia mee naar school om mee te helpen met pizza bakken. Daarna naar huis en 's middags Julia ophalen. Eva blijft langer op school want ze heeft zich opgegeven voor een kunstmiddag.
Ik haal haar om 16.30 op en dan snel eten want om 17.30 moet Julia al weer op het ijs staan, gevolgd door Eva om 18.00. Om 19.30 begint de primary arts night op school en daar gaan we meteen na het schaatsen heen. Op zo'n avond worden er allemaal activiteiten georganiseerd die onder de noemer 'art' vallen. We horen morgen wat we precies gaan doen. Ik ben benieuwd!

Vrijdag is er weer een show in Stratford, dit keer een lente show, met weer veel lokale bedrijven die zich laten zien.

Zaterdag gaan we na de zwemtraining van Eva naar Elmira om naar het maple syrup festival te gaan. Jill woont daar en dus gaan we gezellig met haar en Mark op ontdekking. De meiden vinden het geweldig want Jill is dan 8 maanden zwanger en ze vinden zo'n dikke buik maar machtig interessant! We blijven daar eten en dan is de dag al weer om!

Zondag is de zwanenparade in Stratford. In het park leven veel zwanen en op veel foto's van Stratford zijn ze vaak prominent aanwezig. De zwanen worden in de winter binnengehaald en in de lente met een optocht weer naar het park gebracht. Natuurlijk zijn we daar bij!

En dan is de week vast omgevlogen en gaan we het de week erna een stukje rustiger aan doen! Even weinig tijd dus om te bloggen. Foto's volgen natuurlijk, maar het duurt dus even wat langer!