zaterdag 12 maart 2011

Wat een bizar weer

Zagen we donderdag dat we toch echt een grasveld hebben in de voortuin (ja ze zou het bijna vergeten na al die maanden sneeuw) en had ik nog met de skischool gebeld over het skikamp en vertelden ze me dat het ws. niet zou doorgaan i.v.m. de verwachte regen; vrijdag zagen we een hele andere wereld. De voorspelling had aangegeven dat het de hele dag zou regenen, we werden echter wakker in deze wereld:








Vandaag heeft het ook nog wat gesneeuwd, maar het is nu boven nul dus het smelt langzaam weer weg. We hebben net gebeld met de skischool en het skikamp gaat nu ws. wel door en dus gaat Eva maandag, dinsdag en woensdag skiën. Ik vrees dat ze woensdag niet gaat halen, want na dinsdag blijven de temperaturen boven nul en gaan we echt richting de lente!

De meiden hebben komende week vakantie. We gaan het naast het skiën rustig aan doen. Ws. wat speelafspraakjes met vriendinnetjes en ws. wat schaatsen en naar de parade voor St. Patricks day. Vanmiddag komt Wes op bezoek en voor morgen willen we eigenlijk naar het museum waar ze een knutsmiddag hebben voor kinderen.

Fijn weekend allemaal!