zondag 20 maart 2011

Er is er één jarig...

Hoera, hoera!

En ook in Canada wordt dat natuurlijk gevierd. Voor het eerst zonder familie, maar ze waren er toch een beetje bij via skype en de telefoon. Erg leuk!

's Ochtends werd de jarige natuurlijk gewekt met ontbijt op bed en een 'lang zal hij leven'. Daarna was het tijd voor de kado's en vooral alle knutsels.







's Middags zijn we naar het centrum geweest en hebben we als lunch heerlijk taart gegeten.





's Avonds zijn we uit eten geweest en zoals ook in Nederland mocht de jarige kiezen waar we gingen eten. Bert heeft een wat luxer restaurant uitgekozen en wat was het genieten. Het eten was lekker, maar we genoten vooral van de meisjes. Die keurig alles zelf bestelden (en Eva zelfs een verzoek indiende voor iets zonder vlees en als dat niet kon dan mochten ze haar wel iets anders brengen ;) ), netjes aten en leuke gesprekjes met ons voerden.





Nu hangen we op de bank, terwijl Bert nog met Erik-Jan aan de telefoon zit. Leuk om om 21.00 ook nog telefoon uit Nederland te krijgen!

Iedereen heel erg bedankt voor de e-cards, kaarten, telefoontjes en skypegesprekken! Het was een hele gezellige dag! Volgende week geven we een feestje voor de vrienden en kennissen hier.