vrijdag 24 april 2009

Afscheid nemen

Woensdag was het dan zover. Eva en Julia namen afscheid van school en het kdv.
Eva mocht trakteren en we hadden de dag ervoor chocolate chip cookies gemaakt. Verder trakteerde ze op prinsessenkaartjes met daarin wanneer ze weer terug zou zijn.
Op school deden de kindjes was geheimzinnig en toen Eva uit school kwam bleek wel waarom. Eva had een boekje mee gekregen van de klas. In dat boekje zaten foto's van de hele klas en alle kinderen hadden mooie tekeningen voor Eva gemaakt en de juffen hadden er nog wat bijgezet. Echt geweldig lief, zo attent!
Daarna Julia opgehaald. Zij had dinsdag al getrakteerd op haar vaste groep. Toen we binnenkwamen was Julia er niet, ze was verstopt want ze ging wel bij de leidsters logeren al die tijd. Grote lol natuurlijk. Toen we weggingen werden we door alle kindjes van haar groep uitgezwaaid buiten. Julia glunderde van alle aandacht.
's Middags heeft Eva nog fijn bij Judith gespeeld. Toen ik haar kwam ophalen bleek Judith erg verdrietig te zijn dat Eva zo lang weg ging. Schattig, maar ook wel sneu hoor. Wat een impact heeft zoiets dan al op anderen.
Wij hadden alle spullen dinsdag al ingepakt en woensdag was het schoonmaakdag, dus ook wij waren er helemaal klaar voor.
's Avonds op tijd naar bed gegaan, want donderdag moesten we heel vroeg richting Schiphol!