zondag 19 april 2009

Nog 4 daagjes...

en er is weer veel geregeld.

Inmiddels hebben we een taxirit geregeld vanaf het vliegveld Toronto naar Mildmay. Heerlijk gevoel dat we gewoon kunnen instappen en afgezet worden bij de Detzlers.
Wes heeft de auto die we gaan gebruiken al bij zijn ouders op het erf gezet, zij wonen vlakbij de Detzlers. Helemaal goed geregeld dus!

Ook hier zijn we druk bezig. Inmiddels hebben we de voortuin bezaaid met graszaad en nu maar hopen dat als we terug komen er een mooi grasmatje ligt.
Mirjam en Harmen zijn langs geweest om te horen wat ze mogen gaan doen de komende maanden. Mirjam gaat Tommie knuffelen en Harmen zal de tuin verzorgen. Hij heeft al laten zien dat hij kan grasmaaien, ons veldje ligt er weer keurig bij.

Er staat een doosje met speelgoed wat mee gaat klaar.
Morgen en overmorgen gaan we alles klaar maken, trakaties maken voor de meiden en inpakken.
Woensdag is schoonmaakdag en dan vertrekken we donderdag heel vroeg... (5.15)

Iedereen vraagt ons of we al zijn ingpakt en of we het niet spannend vinden. Nou op beide vragen tot nu toe een volmondig NEE. Inpakken komt wel en de spanning is ver te zoeken. Het voelt gewoon erg goed, we hebben er lang naar uitgekeken en zijn er echt aan toe om te gaan.
We zeiden wel vandaag dat we ws. pas merken dat we vrij zijn als we echt in het vliegtuig zitten. Het zijn best hectische, maar gezellige dagen.

Donderdag vertrekken we al heel vroeg.

Waaaah nog vier dagen, Canada here we come!!!