donderdag 30 april 2009

Wat een dag...

Vanmorgen kregen we het nieuws te horen dat Karen is overleden. Het maakt hier veel indruk in het dorp. Iedereen heeft het er over.

Vanmogen even naar het dorp gelopen om een baby-kadootje te kopen voor de baby van Heather. Vanmiddag reden we er naar toe, helaas was ze niet thuis. Op de terugweg begon de auto wat te haperen en we konden net op tijd bij de benzinepomp komen. Daar de auto volgetankt, maar helaas hij gaf geen kick meer.

Na talloze pogingen en een behulpzame man, kregen we hem eindelijk weer aan de praat. Vanavond bellen we even met Wes, want het lampje 'check engine' blijft branden...
(en Bert vindt het raar dat ik niet met die auto naar Toronto wil rijden, ik vertrouw die bak voor geen meter, hahahaha)

Verder regent het hier vandaag. De meiden vermaken zich goed met de tuinhandschoenen van Janice en Eva heeft sudoku's ontdekt en is daar een groot deel van de middag mee bezig geweest. Wij hebben de ellende in Nederland gevolgd, wat een idioot zeg!!! Verschrikkelijk...

Vanavond ons laatste avondje in Mildmay. Ik heb er zin in om naar Stratford te verhuizen! Ik ben erg benieuwd hoe het zal zijn!