vrijdag 26 juni 2009

De afgelopen dagen...

was er weinig nieuws te melden. Het is hier ontzettend heet, zo rond 19.00 is het vaak nog boven de 30 graden. Lekker weer dus en echt dagen om weinig te doen.

Eva is de hele week naar school geweest en heeft nu ook vakantie. De juf was heel tevreden en hoopt haar volgend jaar weer te zien! Eva heeft als afscheid nog een mooie kaart gemaakt voor de juf.
Julia is 's ochtends met ons mee geweest naar het winkelcentrum, want Julia houdt wel van winkelen in tegenstelling tot Eva. Deze week een extra koffer gekocht want we vrezen dat we niet alles meer in onze twee koffers kunnen passen, al laten we hier ook vooral speelgoed achter.

Vandaag is ons laatste nachtje in Stratford. We hebben besloten wat eerder weg te gaan omdat Julie dit weekend naar Mildmay komt. We vertrekken morgen dus naar Mildmay zodat we gezellig wat tijd kunnen besteden met Julie en haar baby!
We blijven in Mildmay tot dinsdag en dan begint onze laatste maand in Goderich. De tijd gaat ineens heel snel.
Het bevalt ons prima hier en ook niet werken bevalt mij erg goed. Dat zal wel even erg omschakelen worden straks!
Maar goed voor de komende tijd al weer heel wat plannen. Morgen gaan we eerst nog wat naar het early learning center ws. en misschien nog aardbeien plukken. 's Avonds gaan we bij mensen BBQ-en; we hebben deze mensen leren kennen doordat ik ze een email had gestuurd om te vragen of ze wellicht geinteresseerd waren in een huizenruil. Deze mensen zijn beide makelaar, dus wellicht krijgen we naast een gezellige avond ook nog wat interessante informatie.
Het wordt vast een gezellige avond, want naast de BBQ hebben ze ook een zwembad. De meiden kunnen niet wachten!

Dinsdag is er een groot vuurwerk in Goderich om de festiviteiten voor Canada Day in te luiden. Woensdag is het hier dan Canada Day, een landelijke feestdag. We gaan ws. met een groep de festiviteiten vieren. We hebben er erg veel zin in!

Deze twee maanden in Stratford hebben ons gesterkt in ons besluit. Het is een ontzettend leuk stadje. We voelen ons veilig, het is er gezellig en mooi. Ik durf hier 's avonds mijn rondje door het park te rennen en geniet van het kijken naar de mensen, de zwanen en de andere dieren die er zijn. De scholen investeren erg in de kinderen en er is voldoende te doen. Kortom een prima stadje voor ons!