vrijdag 5 juni 2009

Niagara Falls

Dinsdagochtend zijn we vertrokken naar Niagara Falls. Tijdens de heerlijke Tim Hortons lunch bestaande uit donuts en muffins voerden Eva en Julia wat vogeltjes. Helaas bleek even later dat één vogeltje wat te gulzig was geweest en die stikte ws. in een stukje muffin. Heel zielig om het beestje te zien doodgaan en Eva zei steeds maar: mama dat heb ik toch niet gedaan he...

Na de lunch en het weggooien van het dode vogeltje ("niet in de prullenbak gooien papa, misschien willen zijn vriendjes nog wel even kijken!") zijn we naar de watervallen gelopen.

De meiden (en wij ook) waren erg onder de indruk, zulke grote watervallen hadden ze nog nooit gezien!

Even later stonden we bij de ingang van de 'maid of the mist' en kregen we gratis twee toegangskaartjes van een vrouw die kaartjes over had! Dat was mooi meegenomen! Na het aantrekken van de regenjassen waren we er klaar voor en omdat we buiten het echte seizoen zaten konden we meteen op de boot. Wat een geweldige ervaring weer! Eva keek haar ogen uit en vond het geweldig dat ze erg nat werd. Julia vond het iets minder leuk, maar eenmaal in de armen van papa of mama vond ze het ook leuk.
Hieronder een aantal foto's van de ontzettend indrukwekkende watervallen. Zeg nou zelf; zijn ze niet geweldig mooi?





Na een enorme lange wandeling hebben we heerlijk uitgerust in het zwembad van het hotel. Na het zwemmen uit eten geweest en toen was het bijna tijd om weer naar de watervallen te gaan, want vanaf 21.00 worden ze verlicht. Vlakbij de watervallen kwamen we nog langs een wasbeer, waarvan we er later nog twee zagen op de parkeerplaats.




Om kwart voor elf waren we weer in onze hotelkamer en gingen we zeer vermoeid maar heel tevreden slapen.