vrijdag 19 juni 2009

School vervolg

Eva gaat sinds dinsdag iedere ochtend naar school en steeds wordt de ochtend wat uitgebreid. Inmiddels mag Eva morgen de hele ochtend mee draaien!

Eva vindt het erg leuk op school, ze draait prima mee. Ze heeft al drie vriendinnetjes en de juf vertelde dat de meisjes om Eva 'vechten' . Altijd interessant natuurlijk een nieuw meisje en ook nog eens een meisje die amper Engels spreekt!
Er was een meisje die had thuis verteld dat er een nieuw meisje was gekomen op school die ook alleen maar Chinees sprak! Dit meisje komt zelf uit China, maar spreekt inmiddels vloeiend Engels. Haar moeder was wel nieuwsgierig, dus die zal verbaasd zijn geweest toen ze Eva zag!

Eva heeft vandaag muziekles gehad. Dit vak wordt door een muziekdocent gegeven en krijgen ze twee keer per week een half uur. Eva vond het erg leuk en had goed meegedaan!
Ook gymnastiek wordt twee keer per week door een aparte vakleerkracht gegeven.

De juf vond dat Eva het heel erg goed doet, ze komt steeds meer los en doet echt goed mee in de klas.
Wij zijn supertrots op Eva. Vond ze het een paar maanden geleden, toen ze net begon op school, nog best heel lastig om naar school te gaan en vloeide er in het begin weleens een traan, nu gaat ze vol plezier naar een vreemde school, met vreemde kinderen en een vreemde taal!

Wat is ons meisje gegroeid zeg de afgelopen maanden! Geweldig om te zien en ook een hele geruststelling voor de toekomst als we hier zouden gaan wonen. Met school komt het wel goed!

Morgen weer een nieuwe schooldag, ze kijkt er nu al naar uit!