maandag 22 juni 2009

Vrijdag

vrijdag ochtend weer naar school en Eva heeft genoten. Ze heeft een vaderdagkadootje gemaakt en veel met andere kinderen gespeeld.
De juf gaf aan dat Eva het heel goed doet en dat ze zo'n makkelijke leerling is. Ze bekijkt alles en doet het dan na of volgt de andere kinderen. Ik wil best geloven dat Eva een makkelijke leerling is, ze kan amper wat zeggen!
Volgende week mag ze weer komen, het is de laatste week voor de vakantie.
Dinsdag is er waterdag en mag ze in haar badpak komen. Daar heeft Eva heel veel zin in!

Op de momenten dat Eva op school zit, gaan we met Julia naar het early learning center. Hier vermaakt Julia zich prima, lekker wat spelen, wat knutselen en als afsluiting de kring met liedjes en spelletjes.

Vrijdagmiddag zijn we naar Goderich gereden en hebben we de middag op het strand doorgebracht. Het was heerlijk weer en de meiden hebben zich heel goed vermaakt in de speeltuin.
Daarna door naar Wes voor het avondeten. Hij had zijn ouders ook uitgenodigd en zijn huisgenoot. Wes zijn ouders zullen tien dagen in Nederland zijn.
Het was een hele gezellige avond en de meiden werden erg verwend. Ze kregen beide een kadootje van Wes zijn ouders. Julia een kikker die veranderd in een prins als je hem in water zet en Eva een ei, waar langzaam een dinosaurus uit komt.
Verder had Wes speciaal voor hen hotdogs gemaakt en kregen ze een heerlijk ijsje als toetje en dora op de tv!
We kwamen pas om 24.00 thuis en de meiden hielden dat prima vol! De volgende dag waren ze iets minder gezellig, maar dat nemen we maar op de koop toe!