maandag 27 juli 2009

The Bruce caves en the scenic route...

Woensdag, weer helemaal bijgekomen van het grote avontuur, hebben we de Bruce Caves bezocht. Het was zo'n kilometertje lopen, dus we waren er zo.

Eva en Julia vonden de grotten mooi, ik vond ze iets minder indrukwekkend, maar wel leuk om zo even te zien.



Daarna de scenic route genomen naar Owen Sound. Het is een route langs de kust. We hebben ons zitten vergapen aan de prachtige, enorme huizen die aan de kust staan. Ach je moet wat te dromen over houden.

We zijn naar een leuke waterval gelopen en hebben daar gepicknickt. We raken al echt gewend aan de Canadeze levenstijl, picknicken doen we erg vaak, een kleed ligt standaard in de auto (al vergeten we die er dan weer uit te halen als we gaan picknicken; er is nog wat te leren).


Daarna doorgereden naar een park waar een leuke speeltuin was. Daarna terug naar het zomerhuisje want Janice zou langskomen die avond.

's Avonds heerlijk uit eten geweest met Janice in een leuk restaurant aan het strand. 's Avonds gezellig gekletst en de volgende dag was onze mini-vakantie al weer voorbij.

Het was die dag warm, maar het regende. Gelukkig hadden we een museumbezoekje gepland, dus dat kwam goed uit.

Het was een museum met een dinosaurus-tentoonstelling en dat vonden de meiden erg interessant. Er was verder veel leuks te zien en te doen. Er was oa. een oude school, uitleg over vuurtorens, uitleg over hoe de Natives leefden en veel dingen waar kinderen aan mochten zitten. Eva en Julia waren helemaal enthousiast toen ze een opgezette zwarte beer zagen. 'Die hebben wij ook gezien!!!"

Daarna verder gereden naar Goderich.