zondag 26 juli 2009

Daar zijn we dan weer!

Zo het heeft even geduurd, maar dan eindelijk weer een update.


Vorige week donderdag zijn we richting Kari gereden. Eerst een tussenstop in Stratford gemaakt. Onze tijd hier in Goderich is goed geweest, twijfelden we eerst nog wel of niet lekker aan het strand zouden moeten wonen, nu twijfelen we niet meer. We misten Stratford de afgelopen weken! Een goed teken dus!

In Stratford heerlijk geshopt, het is overal uitverkoop dus nog even wat kleding ingeslagen. De derde koffer komt goed van pas!

Ook nog een gesprek gehad bij een makelaar. We hadden een heel mooi object gezien op de Canadese Funda, maar helaas waren we te laat. Het was een heel oud huis, in zeer slechte staat, maar in de goede wijk, op een perfecte locatie en voor een hele leuke prijs.

Toch een gesprek aangegaan met de makelaar zodat zij ons op de hoogte kan houden van soortgelijke objecten.

Daarna doorgereden naar Waterloo naar een ander winkelcentrum om nog wat schoenen te kopen die ze in Stratford niet meer hadden in de juiste maat. Dit was vlakbij Kari's huis en toen we uitgewinkeld waren was het tijd om naar haar huis te gaan.

Heerlijk uit eten gegaan en daarna de hele avond gezellig gekletst. De meiden voelden zich erg thuis bij Kari en toen wij beneden waren en zij met Kari boven waren kletsten ze heel wat af. We stonden echt met onze oren te klapperen, hele zinnen kwamen er uit beide dametjes!

De volgende ochtend was Kari thuis en hebben we het rustig aangedaan. Rond de middag vertrokken richting Toronto waar we een uur later aankwamen. Eerst naar het winkelcentrum vlakbij het hotel om wat te lunchen. Daarna ingechekt in het hotel. Prima kamer met heerlijke bedden!

Toen was het tijd om naar het Rogers Center te gaan voor de Blue Jays game, meer daarover in het volgende verhaal.