zaterdag 4 juli 2009

Verhuisd en een weekend Mildmay.

Het is een week geleden dus hoog tijd voor een update! Donderdagavond heeft Bert alle bagage naar Goderich gebracht en zo hoefden we vrijdag nog amper iets te doen. na afscheid genomen te hebben van John en Corrie en van de mensen die achter de B&B wonen (waaronder Jack, Eva's vriendje) zijn we Stratford in gereden.
We waren uitgenodigd om Canada Day te vieren met wat mensen, we moesten echter wel rood met witte kleding dragen. Dus hebben we de vrijdag gebruikt om lekker te winkelen, het was erg heet maar in het winkelcentrum aangenaam koel.
We zijn prima geslaagd voor Canada Day, foto's volgen!

's Avonds waren we uitgenodigd voor een diner bij een familie in Stratford. Wederom een mooi huis en een geweldige tuin. Eerst wat gedronken in de tuin samen met hun buren en kinderen en de meiden genoten van het grote zwembad in de tuin. Ze waren er niet uit te krijgen! Een hele gezellige avond gehad en daarna door gereden naar Mildmay.
Daar kwamen we om 23.45 aan en tot onze verbazing brandde er nog licht! Jessie en Matt waren ook het weekend naar Mildmay gekomen!! Derek was ook voor het weekend thuis, dus het was gezellig druk!
De meiden vonden het heerlijk om met Jessie en Matt te spelen en om te helpen in de tuin.

Zaterdagmiddag was er een feestje bij de buren. Ik ken de buurvrouw aangezien dat een vriendin van veel van mijn vrienden is en zij nodigde ons ook uit voor het feestje. Het waren allemaal gasten van een bruiloft en ze kwamen bij haar thuis totdat het tijd was voor het diner.

Het was reuzegezellig want Amy, Crystal en Julie kwamen er ook!

Zondagochtend kwam Julie met haar man en haar prachtige baby. Heel leuk om weer bij te kletsen! Daarna zijn we naar Glenn en Sandra gegaan en hebben daar gezellig de middag en avond doorgebracht.