zondag 26 juli 2009

The Toronto Zoo

Na een heerlijk nachtje in het hotel en een prima ontbijt zijn we vertrokken naar de dierentuin.
De Toronto Zoo is een enorm grote dierentuin op een heel groot natuurgebied. Je hebt echt niet het idee dat je in een grote stad zit.
Het was er heerlijk, het was een warme dag en er was veel schaduw doordat een groot gebied erg bosrijk is.
Volgens Bert de mooiste dierentuin waar hij ooit is geweest, ik vind Emmen ook wel erg mooi, al is het minder groot, de dieren hebben wel meer ruimte.
We hebben veel dieren gezien en vooral de apen waren (natuurlijk) een succes. Julia was erg gefascineerd door de olifanten, maar zeker ook door de vissen en slangen.
We hadden een buggy gehuurd en dat was maar goed ook want de meiden waren behoorlijk moe van de late avonden van de laatste tijd. Zo konden ze zich heerlijk laten rijden en wat uitrusten en konden wij door het park heen lopen zonder gezeur!

Aan het eind nog het splash-park bezocht die ook in de dierentuin aanwezig is en daarna de lange terugreis begonnen. Het is zo'n drie uur naar Goderich. De meiden vielen gelukkig snel in slaap en zo konden we doorrijden tot aan Stratford.

In Stratford hebben we bij de 'Pizza Pizza' pizza gegeten. Doordat we toegangskaarten hadden van de Blue Jays game van de dag ervoor kregen we gratis pizza (ze hadden een bepaalde score gehaald, waardoor deze actie er was).
Daarna doorgereden naar Goderich en lekker in bed gekropen.