vrijdag 10 juli 2009

Dat was een avontuur!!!

Vandaag (d0nderdag) zijn we naar het strand in Grand Bend geweest, ruim een half uur van Goderich en een uur van Stratford. Het is een prachtig strand en we hebben een heerlijke dag gehad! Echt een paradijsje!

De meiden, vooral Eva, waren niet uit het water te krijgen en ook zandkastelen bouwen was een favoriet tijdsverdrijf.


Bij het strand was er ook een net nieuw aangelegd splashpad en een speeltuin en waar water is zijn Eva en Julia ook te vinden, dus dat was wederom groot plezier.



Op de terugweg gebeurde er iets minder leuks. De auto wilde niet meer remmen. Bij de eerste de beste bezinepomp gestopt, maar Bert zag het meteen, daar konden we niet mee verder rijden. Dus hebben we een taxi gebeld die ons weer naar Goderich heeft gebracht.



Wachten op de taxi

We zouden rijst eten, maar dat moest nog gekocht worden, dus werd het nu patat uit de oven, tot grote vreugde van de meiden. Toen ze als toetje ook nog een hoorntje met ijs en spikkels kregen was het feest helemaal kompleet.
'Wow dat was een avontuur vandaag', aldus Eva! 'Eerst naar het strand, toen ging de auto kapot, toen mochten we met de taxi naar huis en toen kregen we ook nog patat in plaats van rijst! Bedankt voor het avontuur!!!'

Het einde van de dag was ook erg lollig voor de meiden en Bert. Ik was vergeten mijn benen en billen in te smeren en dat resulteerde dus aan het eind van de dag in rode bovenbenen en billen. Tot grote hilariteit van Eva, Julia en Bert want die stonden bij de douche met het fototoestel (en nee die foto plaats ik niet)!