vrijdag 8 mei 2009

De eerste zwemles...

en dat was best spannend voor Eva, maar ze heeft het heel goed gedaan. Ze moest even huilen omdat ze zich pijn had gedaan maar verder ging het echt prima!
Ze leren hier in eerste instantie alleen maar rugcrawl en borstcrawl en de zwemles was echt heel anders dan in Drachten.
Eva deed het zo goed dat ze volgende week al in de volgende groep mag starten en daar is ze reuzetrots op.
Verder vandaag het moederdagfeest gevierd op het early learning center en de meiden hebben zich daar uitgeleefd met allerhande knutsels. Deze zijn allemaal verstopt in ons huisje, maar dat beloofd dus was voor zondag!
Daarna was het tijd voor de kring en daar hebben we liedjes gezongen, thee en limonade gedronken en een koekje gegeten. Alle mama's kregen een bloem van de kinderen en Eva zong heel goed en hard mee met de liedjes die ze kent.

Ook nog even wat winkels bekeken in de winkelstraat, helaas regende het keihard, maar dat vonden de meiden juist leuk. Heerlijk rennen door de regen doe je natuurlijk niet iedere dag.
Er is een winkel in Stratford met kerstspullen gedurende het hele jaar. De meiden hebben zich verheerlijkt aan alle mooie kerstbomen. Ook nog twee speelgoedwinkels bekeken en die waren echt super. Prachtig, leerzaam speelgoed en een enorme keus!
We kunnen wel stellen dat Stratford echt alles heeft wat je nodig hebt wat betreft winkels.

Vanmiddag was het prachtig weer en heeft Eva met Jack in de tuin gespeeld.

De meiden gaan nu naar bed. Het inslapen bleek was lastig voor de dames als ze gezellig naast elkaar lagen en dus hebben we nu een aparte slaapkamer gecreeerd voor Julia. Zij mag in de inloopkast slapen (we houden de deur open). Ben benieuwd hoe dat gaat vanavond!