maandag 25 mei 2009

En toen was daar een email....

van de centralized intake office in Canada!! Onze aanvraag is aangekomen en goedgekeurd door hen! We hebben nu vier maanden om alle gegevens te verzamelen en op te sturen naar de ambassade in Berlijn.
Wat gaat het ineens vlug! We moeten dus vanuit hier nu alle documenten proberen te verzamelen, zoals uittreksel van het gba, geboorte-uitreksels, trouwakte ed.

Het lijkt ineens allemaal in een stroomversnelling te zitten. We wachten nu al ruim een jaar op deze brief na onze eerste aanvraag en nu nog geen twee maanden na de tweede aanvraag hebben we de brief al binnen! Nu hopen we dat Berlijn ook een beetje vlot mee wil werken, dat is vaak een groot struikelblok tijdens de procedure.

En natuurlijk beginnen de twijfels dan ook. Vooral bij mij, Bert heeft daar minder last van, doen we er wel goed aan, wat laten we wel niet allemaal achter etc. etc. Tsja ik ben nu eenmaal een eeuwige twijfelaar en dat zal vast zo blijven!

De toekomst zal het uitwijzen wat we gaan doen. Al lijkt het er toch wel sterk op dat we het avontuur in Canada aan willen gaan!