maandag 25 mei 2009

Het weekend

Vrijdag zijn Julia en ik naar de kapper geweest, net als Bert en Eva naar de kappersschool. Julia is echt supergeknipt. Ik mag maandag terug, want eenmaal thuis bleek mijn haar toch wel wat scheef te zijn geknipt....
Verder de bibliotheek bekeken. Een behoorlijk grote bibilotheek, met een grote kinderafdeling. Een lidmaatschap is hier gratis en ook de boeken, dvd's en cd's lenen kost niets. Toch weer mooi mee genomen!
Vrijdag-avond kwam Janice bij ons op bezoek en dat was erg gezellig. 's Avonds met haar mijn huurauto opgehaald want zaterdag was de pleegzorgconferentie. Daar later meer over.
Bert heeft zich prima vermaakt met de meiden zaterdag. Ze hebben taart gebakken, nieuwe crocs gekocht voor de dames, gezwommen en lekker in de tuin gespeeld met Jack en Maya.
Zondagmiddag kwam Kari op bezoek ( mijn gastzus) en dat was supergezellig! Het was alsof we elkaar gisteren nog gezien hadden, heerlijk is dat. Aan het eind van de middag hadden we een bbq van de mensen van de B&B. Het bleek dat de eigenaar 80 wordt as. dinsdag! Ongelofelijk, het zijn nog ontzettend actieve mensen. Het was een behoorlijk groot feest en we hebben ons uitstekend vermaakt. We hebben vooral gekletst met de ouders van Jack (en de andere kinderen) want dat klikt erg goed. Zij hebben achter hun huis wandelpaden, meertjes ed. en dat gaan we binnenkort maar eens ontdekken. Er zijn zelfs wilde kalkoenen in hun tuin!
Verder heeft Bert kennisgemaakt met een man die ook voor zichzelf werkt en ze hebben gegevens uitgewisseld. Je weet maar nooit, wellicht kan hij Bert helpen met het één en ander in de toekomst.
Verder hebben we vandaag geprobeerd te skypen met opa Jan en oma Winy. Helaas lukte het nog niet helemaal, maar het begin is er!
Al met al een hele gezellige en geslaagde dag. We komen steeds meer in het rustige ritme en ook de meiden zijn er nu meer aangewend dat we met zijn viertjes zijn. We genieten steeds meer van het samen zijn, het is heerlijk om zoveel tijd met elkaar door te brengen!