zondag 7 november 2010

De laatste dag in Nederland...

De vrijdag druk bezig geweest met inpakken en maar wegen, wegen en wegen. 4 x 23 kilo klinkt best veel, maar als je veel spullen wilt meenemen valt het erg tegen kan ik je verzekeren.
Uiteindelijk met vier koffers, vier handbagage koffertjes en nog veel losse spullen richting Jeroen vertrokken. Daar zouden we de laatste nacht slapen.
's Middags nog even langs Kristel voor een laatste afscheid en weer terug bij Jeroen begon het wegen weer opnieuw. Want de kleding die we aanhadden moest ook mee..
Uiteindelijk moesten we een paar spulletjes achter laten maar gelukkig komen papa en mama in december al langs en als je maar anderhalve week komt dan is 2 x 23 kilo wel veel! Ruimte genoeg dus voor onze spullen.
Heerlijk gegeten en toen mochten de meiden nog even in bad met Anne. Groot plezier! Daarna nog even met zijn allen een filmpje kijken en toen was het echt bedtijd voor de dames.
Het zou een korte nacht worden want om 3.30 zouden we wegrijden richting Schiphol. Gelukkig gingen onze meisjes meteen slapen, Anne dacht daar wat anders over en heeft onze laatste avond in Nederland prima benut om ons nog wat te entertainen.
Uiteindelijk zijn wij ook naar bed gegaan en hebben eigenlijk prima geslapen! Om 3.00ging de wekker (erg fijn dat extra uur dat weekend!) en was het moment van het afscheid nemen echt bijna daar!
Om 3.45 zaten we in de auto's. Eén auto vol met kinderen en één auto vol met koffers en poes Tommie.
Tommie vond de reis niet zo leuk, die heeft blijkbaar de twee uren zitten jammeren...(ik zat in de auto met de kinderen) Gelukkig kunnen we hem niet horen in het vliegtuig ;)
Onze laatste dag en nacht in Nederland waren prima verlopen. Iedereen was ontspannen en we hebben er een leuke dag van gemaakt!
Op naar Schiphol!