zaterdag 13 november 2010

Eva is jarig!!!!

En donderdag was het dan eindelijk zo ver. Eva werd 6 jaar. In Nederland al gevierd, nu nog een keer.


's Ochtends natuurlijk ontbijt op bed met kadootjes. Tot haar verrassing kreeg ze beschuit als ontbijt. Die hadden we speciaal voor haar verjaardag gekocht. Eva wilde heel graag een groot zacht kussen die ze een keer in de winkel had gezien en dus was ze ontzettend blij toen die uit de doos kwam.

De hele dag is ze verwend. Op school heeft ze getrakteerd en na schooltijd stond skype en de telefoon rood gloeiend. Aan het eind van de middag kwam Janice langs met een enorme tas vol kadootjes. En toen begon onze verbazing, want Eva begin in het Engels te praten tegen haar. Ze vroeg of ze ook taart wilde en of ze mee wilde naar Mc. Donalds.

Want de traditie is dat als je jarig bent je mag kiezen waar je gaat eten en dus had Eva gekozen voor de Mc. Donalds.

Alle post wordt zorgvuldig gelezen.









Janice ging gezellig mee en doordat onze bestelling wat verkeerd opgenomen was kregen we van de Mc. Donalds toetjes en de meiden mochten ze zelf maken. Ik geloof dat dat het hoogtepunt van de dag was!


Het kussen wat Eva heel graag wilde..., en je kunt er ook prima beschuit in eten!

Die dag werden we ook gebeld dat de container vrij gegeven werd (een hele opluchting nadat we van de week hadden gehoord dat ze ws. de container open zouden gaan maken en het wel een tijd kon duren voordat we onze spullen weer zouden zien). En dus ging Bert 's avonds laat nog naar de douana, hier bijna twee uur rijden vandaan en kwam hij midden in de nacht weer thuis. Als alles goed is krijgen we maandag onze spullen!

Zondag komt er meer bezoek voor Eva's verjaardag.

Iedereen die een e-card heeft gestuurd of een gewone kaart, die heeft gebeld of heeft geskyped. Heel erg bedankt. Eva voelde zich erg jarig!!!