vrijdag 19 november 2010

Eindelijk weer lekker slapen!!!

Want onze container is gearriveerd!

Na wat onzekere momenten omdat we te horen hadden gekregen dat de container opengemaakt zou worden en dat veel extra tijd zou kosten, kwam vorige week het bericht dat de container vrij gegeven zou worden!

Uiteindelijk kwam dinsdag onze container aan. Ze zouden tussen 8 en 10 uur komen en ze zouden van te voren even bellen. Ze belden wel maar al om 6.45 en ze waren er bijna. Helaas kwamen onze verhuizers pas om 8.30, maar met de chauffeur afgesproken dat onze tijd pas om 8.00 zou beginnen (we hadden twee uur om alles uit de container te halen, anders moesten we extra betalen).


Daar komt hij!

Toen de container er was zijn Bert en de chauffeur meteen begonnen met uitladen, even later verder geholpen door de twee verhuizers. Nou ja twee verhuizers... één van de twee verhuizers wist niet goed hoe je moest verhuizen. Hij was nogal langzaam en kon niet twee opdrachten tegelijk verwerken. Hij had veel te leren, laten we het daar maar op houden. Gelukkig was de andere verhuizer een enorm harde werker en zo hadden we om 10.30 alles uit de container en was de chauffeur zo aardig om gewoon de twee uur op te schrijven!

Het einde is in zicht!


En daar gaat hij!

Tussen de middag hadden we dan alles binnen staan en ook al in de ruimte waar we het wilde hebben en dus konden we beginnen met het in elkaar zetten van de bedden.

Oh wat hebben wij lekker gelegen zeg! Nu 5 dagen later waarderen we ons bed nog steeds enorm. Je kunt dus wel na gaan hoe hard het vorige bed was!

We zijn erg blij dat we alle onze spullen hebben, al wonen we nu wel in een huis vol met dozen. Maar langzaam aan wordt het steeds meer ons huis!