dinsdag 16 november 2010

Vervolg Eva's verjaardag

Het afgelopen weekend hebben we Eva's verjaardag nog dunnetjes over gedaan! Zaterdag kwam Kari langs en bracht ook een tas vol kadootjes. Een mooi vest en een prachtig boek en voor mij heerlijke zeep van mijn favoriete winkel :). Nicole (vriendinnetje van Eva in Nederland belde nog om Eva een fijne verjaardag te wensen en met de webcam konden ze hun gaten in hun monden goed bekijken. Inmiddels waren ze allebei (weer) een tand kwijt! Eva vond het heel erg leuk om Nicole weer te zien!

Met Kari zijn we gaan lunchen in een restaurantje en daarna ging ze richting Mildmay. Zondag kwamen eerst Emelie en haar twee dochtertjes langs; Devan en Paige. Het was erg gezellig, ze hadden een doos vol met verkleedkleren meegenomen dus op een gegeven moment liepen er prachtige prinsessen door het huis. Naast de verjaardagskadootjes die Eva kreeg, kregen we ook een heel speciaal kado. Een magische sleutel die we de avond voor kerst aan de buitenkant van de deur moeten hangen want op die manier kan de kerstman altijd naar binnen komen!
Wat een ontzettend lief en origineel kado!!!


Emelie bleef gezellig lunchen en na de zelfgemaakte wafels (in mijn nieuwe apparaat!) kwamen Steve, Alida en Milena langs, even later gevolgd door Jacob en Loren. Jacob (12)en Loren (9) wonen hier vlakbij. Loren zit bij Eva en Julia op school en Jacob wil graag komen oppassen.
Het werd een hele gezellige middag. De kinderen speelden allemaal met elkaar en Jacob hield ze mooi bezig en wij konden gezellig kletsen. Aan het eind van de middag kwam de moeder van Loren en Jacob langs en bleef nog even hangen en nam daarna de kids weer mee.

Het was een erg gezellige dag en we werden meteen uitgenodig voor vrijdag na school. Dan gaan we daar eerst wat drinken en dan eten. Gezellig!


Het gaat goed met het opbouwen van de sociale contacten. Ws. gaan we komend weekend ook nog eten bij Sean en Kristin en woendag hebben Eva en ik onze eerste playdate bij een nieuw vriendinntje van Eva (of Ava zoals ze haar naam schrijft op school ;) ). Leuk meisje en een leuke moeder zo te zien.

Het echte leven begint al wat zijn vorm te krijgen! Donderdag wordt ons rijbewijs vertaald en dan kunnen we beginnen met de examens. We hopen dat volgende week te kunnen doen, want ze voorspellen voor eind volgende week sneeuw en om nou examen te doen in een sneeuwbui... neuh. Ik had veel moeite met het halen van mijn rijbewijs in Nederland, ik neem geen risico's ;)

Oh en bij het eerste verslag van Eva's verjaardag staan nu ook foto's!